Sociaal Kabaal!-spel

Voor Basisschool de Spreekhoorn, een school voor kinderen met een auditieve en/of communicatieve beperking, heeft MAN-D-SIGN het ontwerp en de realisatie van het complete bordspel verzorgd. De werknemers van deze school hebben het spel bedacht met de daarbij behorende spelvragen en de speldoos, spelbord, spelregels en spelkaarten zijn door MAN-D-SIGN vormgegeven en geproduceerd. Belangrijk was dat het spel een uitstraling kreeg die past bij de naam "Sociaal Kabaal!", en volgens mij is dit door middel van de kleur explosie wel gelukt!

Doel van het spel is dat de kinderen op een speelse manier werken aan hun communicatieve vaardigheden.

Kadobon Reload

Gave kadobon voor Reload Fashion. Je geeft hem aan de feestneus in A6 formaat en na ontvangst kan de ontvanger het kaartje in het midden eruit drukken en meenemen in zijn of haar portemonnee! Niet meer onhandig sjouwen met grote kadobonnen maar handig klein en compact op visitekaartformaat!

Custom Made swimshort

Na veel uitzoekwerk, patronen tekenen, zoektocht naar een geschikte drukker, stof geïmporteerd te hebben uit China en een aantal uurtjes achter zowel het lockmachine als het naaimachine is de eerste swimshort eruit komen rollen! De bedoeling is dat dit product in de toekomst op een aparte site besteld kan worden in een eigen maat met een eigen customized print.

Leuk detail is de tekst "custom made for ..." in de achterkant van de band van de zwembroek. Zo is deze zwembroek écht speciaal voor jou gemaakt!

Magneten voor ABN AMRO

Voor ABN AMRO werd ik gevraagd om (met spoed!) witte magneten te bedrukken met een roze olifant. Ze hadden deze magneten eind van dezelfde week nodig dus het was nog een uitdaging!

Deze olifant heeft voor de Customer Excellence End-2-End een grote betekenis en gebruiken ze dan ook vaak tijdens vergaderingen.

Op maandag 26 mei in productie gegaan en woensdag 28 mei waren ze al klaar waardoor ze mooi op tijd in die week nog op het kantoor in Amsterdam lagen waar ze nu volop gebruikt worden door de afdeling Customer Excellence End-2-End!

Customized USB LS Ned

Voor Leidingenstraat Nederland heeft MAN-D-SIGN in het begin van het jaar customized USB sticks geleverd om te gebruiken als give away voor zowel de werknemers als klanten. De USB sticks zijn van hoogwaardige kwaliteit, beschikken over 2 GB geheugen en zijn geproduceerd in het Verre Oosten waardoor de kostprijs laag kon blijven.

Complete huisstijl Bouwhandel van Dijk

Mark van Dijk ging van start met zijn eigen bedrijf en wist nog niet goed hoe hij alles wilde neerzetten qua huisstijl. Vanaf dit moment heb ik hem geadviseerd over de mogelijkheden m.b.t. reclame.

Er is een heel leuk totaalpakket tot stand gekomen voor Bouwhandel van Dijk. Zo heeft MAN-D-SIGN zorg gedragen voor het logo, de website, visitekaartjes, enveloppen, flyers, facturatie via excel, stickers en bedrijfskleding inclusief bedrukking.

Het is erg leuk een klant van A tot Z te helpen omdat je dan langzamerhand een totaalbeeld ziet ontstaan.

Waar zit MAN-D-SIGN?

MAN-D-SIGN

Mon Plaisir 89 D
4879 AM  Etten-Leur

T: 076 - 888 86 73
M: 06 - 52 69 29 05

E: info@man-d-sign.nl
W: www.man-d-sign.nl

KvK: 20145449
BTW nr.: NL198688271B01

 

Privacy Policy

Projecten

Ⓒ MAN-D-SIGN