Mijn naam is Mandy van Oosterhout, geboren in 1988, woonachtig in Etten-Leur en in 2008 afgestudeerd aan de mode Academie Artemis te Rotterdam.

Tijdens mijn opleiding kwam de interesse voor grafisch ontwerp al heel sterk naar voren en dit heb ik dan ook in veel opdrachten toe kunnen passen en mezelf hierin kunnen ontwikkelen.

Na mijn studie ben ik meteen begonnen als freelancer onder de naam MAN-D-SIGN. Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende branches. Zo heb ik als freelancer gewerkt in de bedrijfskleding en promotieartikelen branche en heb ik veel ervaring opgedaan over alle verschillende druktechnieken. Ik heb gewerkt voor een autobeletteraar waar ik alle ontwerp- en DTP-werkzaamheden verrichtte en ik heb voor diverse modehuizen als freelance ontwerper/technisch tekenaar gewerkt.

Door deze ervaringen ben ik in staat om één aanspreekpunt voor mijn klanten te zijn en alles voor ze te regelen; van idee tot product, voor alle reclame-uitingen van een bedrijf. Ik werk samen met gespecialiseerde leveranciers die aan de wensen van de klant kunnen voldoen. Wanneer u denkt dat iets onmogelijk is, zie ik dit juist als een uitdaging!

Mocht u na het bekijken van deze website nog vragen hebben, mag u me altijd storen op kantoor met een bezoekje, telefonisch of via e-mail. Ik garandeer dat we samen tot een geweldig product kunnen komen!

Hopelijk tot snel en vanuit Brabant een creatieve groet!


MAN-D-SIGN
Mandy van Oosterhout

Waar zit MAN-D-SIGN?

MAN-D-SIGN

Mon Plaisir 89 D
4879 AM  Etten-Leur

T: 076 - 888 86 73
M: 06 - 52 69 29 05

E: info@man-d-sign.nl
W: www.man-d-sign.nl

KvK: 20145449
BTW nr.: NL198688271B01

 

Privacy Policy

Projecten

Ⓒ MAN-D-SIGN