a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Creativiteit is zien wat iedereen ziet. Maar doen wat niemand doet.

MAN-D-SIGN

Creativiteit is zien wat iedereen ziet. Maar doen wat niemand doet.

MAN-D-SIGN

Wie zijn wij eigenlijk?

De naam geeft misschien al een tipje van de sluier; MAN-D-SIGN, opgericht door Mandy van Oosterhout op 17 oktober 2008. MAN-D-SIGN is uiteraard een combinatie van Mandy en Design, daar waar wij voor staan.

Mandy: “In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Artemis Styling Academie te Rotterdam waar ik tijdens deze studie ook al een sterke voorkeur voor, en specialisatie in grafisch ontwerp had. Na mijn studie ben ik als freelancer aan het werk gegaan in o.a. de bedrijfskleding en autobelettering branche en heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in deze branches.”

Na dik 10 jaar vanuit huis of bij klanten op locatie gewerkt te hebben kwam het moment dat MAN-D-SIGN naar een extern kantoorpand verhuisde. Het oog was gevallen op EL Campus; een verzamellocatie voor wel 25 bedrijven. Deze verzamellocatie geeft erg veel kruisbestuivingen en vooral een leuke en gezellige sfeer.

Al snel waren er handjes tekort en is Donny steeds meer in beeld gekomen. Met de ondernemersgeest die Donny rijk is, bestaat MAN-D-SIGN inmiddels uit een team enthousiastelingen. Donny heeft MAN-D-SIGN met zijn kennis en extra diensten weer weten uit te breiden. Samen denken wij graag intensief mee met de klant.

Daarbij hebben wij ons omringd door een flexibele schil van creatievelingen. Denk hierbij aan o.a. een website designer, copywriter, fotograaf, videograaf, PHP developer en animator.

Wij staan altijd open voor nieuwe aanvragen van stagiaires. Stuur ons een mailtje of bel ons voor een afspraak!

team-img
Online marketeer
team-img
Vormgever - Marketeer
team-img
Snuffelstage
team-img
Vormgever - Eigenaresse

Schrijf in voor de nieuwsbrief.