a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Bedrijfskleding.

Met bedrijfskleding maak je misschien wel de beste reclame! MAN-D-SIGN biedt alle druktechnieken en verschillende merken aan.

Binnenkort vind je hier ook onze webshop met onze bedrijfskleding.

MAN-D-SIGN levert bedrijfskleding van diverse merken waaronder tevens de A-merken Santino, Tricorp en B&C, maar ook andere kleding zoals Fruit of the Loom, Gildan, etc.

Welke kleding het beste bij jouw bedrijfstak past kunnen wij in een persoonlijk gesprek toelichten, alsmede de meest geschikte druktechniek. Een korte uitleg van de druktechnieken vind je hier:

 

 • Borduren: Borduren is vaak de netste uiting van jouw logo op je kleding. Je maakt eenmalig een borduurkaart aan waardoor bij nabestelling geen opstartkosten nodig zijn. Bij borduring heeft het tevens geen invloed hoeveel kleuren je logo heeft en of je logo een kleurwissel nodig heeft op verschillende producten. Wij hebben ook de optie kleding te borduren zonder borduurkaartkosten!

 

 • Zeefdruk: Heb je een groot aantal kleding items die bedrukt moeten worden? Dan is zeefdruk voor jou waarschijnlijk de beste en goedkoopste oplossing. Door de instelkosten per kleur en per drukkant (borst en ruglogo) liggen de startkosten hoog, maar de drukkosten per stuk laag. Bij een aantal van ongeveer 10 √° 15 stuks is het rendabel om te zeefdrukken (afhankelijk van de aantal kleuren en drukplaatsen)
 • Snijfolie: Snijfolie is bij lage aantallen meestal de voordeligste optie. Jouw logo wordt uitgesneden uit folie en door middel van een hittepers op het materiaal geperst. Dit materiaal kan ook full colour of reflecterende folie zijn.

 

 • Sublimatie:¬†Sublimatie is een druktechniek die gebruikt kan worden op materialen die bestaan uit minimaal 65% polyester. Door hitte worden de kleuren van een drager in de vezels van het polyester geabsorbeerd. Sportkleding bestaat meestal uit een hoog percentage polyester en leent zich hiervoor daarom zeer goed. De bedrukking is in de kleding opgenomen en geeft dus vooral bij sportkleding geen irritaties.

 

 • Full Color print: Nog redelijk nieuw op het gebied van personalisatie van bedrijfskleding is de full colour opdruk, ook wel Direct To Garment Print genoemd (DTG). Doordat veel logo’s tegenwoordig uit meerdere kleuren zijn opgebouwd is dit een goedkope optie. Dit kan zelfs op donkere kleding, omdat er eerst een witte laag geprint wordt waarna de kleuren er overheen gaan.

Schrijf in voor de nieuwsbrief.

  Wij zijn
  MAN-D-SIGN.

  Wij stoppen niet bij alleen een design. Intensief meedenken, persoonlijk contact en een langdurige samenwerking; dat is ons streven!

  team-img
  Vormgever - Eigenaresse
  team-img
  Vormgever - Marketeer