a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Websites.

In een tijd als deze waar alles online gebeurt kun je als ondernemer eigenlijk niet meer om een website heen. MAN-D-SIGN maakt websites in het CMS systeem WordPress en kan jouw website in Joomla ook bijwerken.

MAN-D-SIGN maakt websites in het CMS systeem WordPress en kan jouw website in Joomla ook bijwerken.

Vroeger was WordPress vooral een blog platform, Magento een webshop platform, en werd Joomla voornamelijk gebruikt voor een website. De laatste jaren heeft WordPress een flinke inhaalslag gemaakt en is dit volgens ons het meest gebruiksvriendelijk Content Management Systeem die jou in staat stelt zelf je website bij te houden.

Doordat er gewerkt wordt vanuit bestaande templates kunnen de kosten voor een website beperkt blijven terwijl de mogelijkheden oneindig zijn. Zo is een website o.a. uit te breiden met een offerteformulier, social media integratie, Google Maps, fotoalbum en nog veel meer!

Maar vergeet ook niet de vindbaarheid van een website. Wij kunnen jouw website zo maken dat hij beter scoort in Google en je hierdoor meer sales binnen haalt.

De website die je op dit moment bekijkt is een voorbeeld van een WordPress website.

Schrijf in voor de nieuwsbrief.

  Wij zijn
  MAN-D-SIGN.

  Wij stoppen niet bij alleen een design. Intensief meedenken, persoonlijk contact en een langdurige samenwerking; dat is ons streven!

  team-img
  Vormgever - Eigenaresse
  team-img
  Vormgever - Marketeer