a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Online Marketing

Naast offline marketing is online marketing tegenwoordig ook niet meer weg te denken. Iedereen surft online en het aanbod is ook enorm. Maar hoe scoor jij hier goed in, en belangrijker; beter dan je concurrent? Daar kan MAN-D-SIGN je bij helpen.

Bij online marketing kun je denken aan SEO en SEA. SEO staat voor Search Engine Optimalisation, SEA voor Search Engine Advertising.

SEO gebruik je voor het beter vindbaar maken van je website. Hier heb je oneindig veel mogelijkheden in die per bedrijfstak verschillen. Denk hierbij aan backlinking, snelheid van de website, herschrijven van teksten d.m.v. copywriting, etc.

SEA gebruik je door het inzetten van een AdWords campagne. We adviseren altijd deze diensten voor een langere periode te gebruiken om maximaal effect te behalen, daarom werken we hierin dan ook voornamelijk met contracten.

Wellicht is het bij jouw bedrijfstak juist wel interessant om te adverteren op social media, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest of nog tal van andere media. Ook TikTok of Tinder is een steeds populairder wordend platform die, afhankelijk van jouw branche, misschien wel het juiste platform voor jouw bedrijf is!

Wij verrichten deze marketing niet zomaar, maar maken voor jou ook inzichtelijk wat jouw investeringen jou hebben opgeleverd zodat je af kunt wegen of het voor jou rendabel is geweest.

Schrijf in voor de nieuwsbrief.

  Wij zijn
  MAN-D-SIGN.

  Wij stoppen niet bij alleen een design. Intensief meedenken, persoonlijk contact en een langdurige samenwerking; dat is ons streven!

  team-img
  Vormgever - Eigenaresse
  team-img
  Vormgever - Marketeer