a

Latest Posts:

Sorry, no posts matched your criteria.

Follow Us:

Promotie Artikelen.

Door het verspreiden van promotieartikelen maak je reclame op plekken waar je dit in eerste instantie niet had gedacht. De mogelijkheden in promotieartikelen zijn tegenwoordig oneindig!

Bij promotieartikelen kun je denken aan bijvoorbeeld: pennen, keycords, sleutelhangers, powerbanks, USB sticks, mokken en glazen, kalenders, bierviltjes, bedrukte frietzakjes en nog veel meer!

Promotieartikelen worden meestal gedrukt door middel van tampondruk of gravering, echter tegenwoordig is het ook mogelijk om deze artikelen te voorzien van full color opdruk!

Hou onze website in de gaten; binnenkort vind je hier ook onze webshop met de meest populaire promotionele artikelen!

Ook is het mogelijk via MAN-D-SIGN een Merchandise Shop af te nemen. Wij printen jouw promotie items dan on demand en leveren deze bij jouw klant af met jou als afzender. De bestellingen worden automatisch verwerkt en je hebt er geen omkijken naar. Ideaal voor bijvoorbeeld een sportvereniging of een merk of bedrijf met een grote fan-aanhang.

Schrijf in voor de nieuwsbrief.

  Wij zijn
  MAN-D-SIGN.

  Wij stoppen niet bij alleen een design. Intensief meedenken, persoonlijk contact en een langdurige samenwerking; dat is ons streven!

  team-img
  Vormgever - Eigenaresse
  team-img
  Vormgever - Marketeer