Met bedrijfskleding maakt u misschien wel de beste reclame! MAN-D-SIGN biedt alle druktechnieken aan.

MAN-D-SIGN levert bedrijfskleding van diverse merken waaronder tevens de A-merken Santino, Tricorp en B&C, maar ook andere kleding zoals Fruit of the Loom, Gildan, etc.

Welke kleding het beste bij uw bedrijfstak past kan ik in een persoonlijk gesprek toelichten, alsmede de meest geschikte druktechniek. Een korte uitleg van de druktechnieken vindt u hier:

- Borduren: Borduren is vaak de netste uiting van uw logo op uw kleding. U maakt eenmalig een borduurkaart aan waardoor bij nabestelling geen opstartkosten nodig zijn. Bij borduring heeft het tevens geen invloed hoeveel kleuren uw logo heeft en of uw logo een kleurwissel nodig heeft op verschillende producten.

- Zeefdruk: Heeft u een groot aantal producten die bedrukt moeten worden? Dan is zeefdruk voor u waarschijnlijk de beste en goedkoopste oplossing. Door de instelkosten per kleur en per drukkant (borst en ruglogo) liggen de startkosten hoog, maar de drukkosten per stuk laag. Bij een aantal van ongeveer 10 á 15 stuks is het rendabel om te zeefdrukken (afhankelijk van de aantal kleuren en drukplaatsen)

- Snijfolie: Snijfolie is bij lage aantallen meestal de voordeligste optie. Uw logo wordt uitgesneden uit folie en door middel van een hittepers op het materiaal geperst. Dit materiaal kan ook flock, full colour of reflecterende folie zijn.

- Sublimatie: Sublimatie is een druktechniek die gebruikt kan worden op materialen die bestaan uit minimaal 65% polyester. Door hitte worden de kleuren van een drager in de vezels van het polyester geabsorbeerd. Sportkleding bestaat meestal uit een hoog percentage polyester en leent zich hiervoor daarom zeer goed. De bedrukking is in de kleding opgenomen en geeft dus vooral bij sportkleding geen irritaties.

- Full Color print: Nieuw op het gebied van personalisatie van bedrijfskleding is de full colour opdruk, ook wel Direct To Garment Print genoemd (DTG). Doordat veel logo's tegenwoordig uit meerdere kleuren zijn opgebouwd is dit een goedkope optie. Dit kan zelfs op donkere kleding, omdat er eerst een witte laag geprint wordt waarna de kleuren er overheen gaan.


Waar zit MAN-D-SIGN?

MAN-D-SIGN

Mon Plaisir 89 D
4879 AM  Etten-Leur

T: 076 - 888 86 73
M: 06 - 52 69 29 05

E: info@man-d-sign.nl
W: www.man-d-sign.nl

KvK: 20145449
BTW nr.: NL198688271B01

 

Privacy Policy

Projecten

Ⓒ MAN-D-SIGN